Lediga jobb just nu.

Vår verksamhet utvecklas ständigt och vi behöver därför stärka upp med drivna och flexibla medarbetare som vill bli en del av ett ödmjukt och professionellt team.

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi också arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Följ länken vid respektive tjänst. Är det en spontanansökan är du välkommen att skicka ditt CV till info@umeaentreprenad.se.

Platschef

Vi har vuxit under alla år och är en uppskattad samarbetspartner i både små och stora projekt. Trots vår storlek är vi fortfarande en platt organisation med korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete där vi jobbar mycket intensivt i perioder, men vi har också mycket kul tillsammans. På Umeå Entreprenad har vi en framåtanda och ett positivt synsätt och vi jobbar för att hålla kvar den fina sammanhållning och kamratskap som vi är kända för. Det har också skapat en bra arbetsmiljö som i sin tur bidrar till våra fina resultat.

Vill du vara en del av den fortsatta resan i ett team med trevliga kollegor och en verksamhet som tycker om utmaningar och ser lösningar, då är du välkommen att söka tjänsten som platschef hos oss!

Relationsbyggande och driven platschef
Arbetet som platschef hos oss innebär ett helhetsansvar för olika mark- och anläggningsprojekt från projektering till slutbesiktning. I dina projekt har du ett övergripande ansvar för allt från planering till personal, kvalitet och ekonomi. Tillsammans med våra specialister på kalkyl, inköp och produktion driver du projekt med kvalitet och noggrannhet. Rollen som platschef innebär många kontakter med såväl kund som leverantörer och samarbetspartners.

I din roll ingår:

  • att bygga och upprätthålla en bra relation med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners
  • att upprätta produktionsplan, ansvara för projektets personal, ekonomi, projektdokumentation och handlingar
  • att leda och fördela arbetet och hålla medarbetarsamtal
  • ett arbetsmiljöansvar och ansvar för skyddsronder

Viktigast av allt är att vara tydlig med målsättningar och förväntningar och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för arbetsglädje och kamratskap. Genom ditt ledarskap visar du att alla är viktiga och att det är tillsammans som vi blir starka och skapar framgång.

Vi söker dig som är driven och självständig och som kan vara både affärs- och relationsinriktad. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer och nya människor. Du är även uthållig då många projekt sträcker sig över lång tid och vägen fram till slutbesiktning kan vara brokig. Du tycker att en bra och säker arbetsmiljö är grunden till en trivsam arbetsplats och du kan stötta dina team och se till att vår värdegrund genomsyrar arbetsdagen.

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi också arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Du har erfarenhet som platschef eller motsvarande inom branschen och vana av att driva små och stora mark- och anläggningsprojekt. Det är meriterande om du har utbildning i arbetsmiljö, entreprenadjuridik, BAS-U/BAS-P och andra utbildningar/behörigheter inom mark och anläggning. Du har B-körkort samt behärskar Officepaketet.

Tillträde så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna 
Ola Pettersson 070-377 02 45 eller Louise Karlsson 073 – 081 81 29.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-09-19.

Varmt välkommen med din ansökan!

Platschef
Umeå

Arbetsledare

Ditt nya arbete som arbetsledare
Dina huvudsakliga ansvarsområden som arbetsledare hos oss innebär att ta hand om produktionen inom våra mark- och anläggningsprojekt samt att arbetsleda personalen under platschefs ansvar eller självständigt i egna mindre projekt. Tillsammans med kalkyl, inköp, platschef eller produktionschef driver du projekt med kunden i fokus. Tillträde snarast.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasieexamen eller motsvarande med några års erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har B-körkort samt behärskar Officepaketet. Du kan svenska i både tal och skrift. Arbetsmiljöutbildningar, entreprenadjuridik, BAS-U/BAS-P och andra kurser inom mark- och anläggning är meriterande.

Du är driven och både affärs- och relationsinriktad och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya miljöer och nya människor. Du är även uthållig, arbetsfokuserad och ansvarstagande och trivs med att ansvara för projekt från start till mål.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett öppet klimat och god sammanhållning där vårt goda rykte alltid är i fokus mot kunder, underentreprenörer och vår personal.

Din ansökan
Gällande tjänsten går det också bra att kontakta produktionschef Kent-Olov Jonsson, kenta@ue.se eller 090-143209.
Välkommen med din ansökan via info@umeaentreprenad.se. Ange ARBETSLEDARE som referens.

Arbetsledare
Umeå