Vi söker…

Mark- och anläggningsarbetare – säsong

Under våren och sommaren 2023 behöver vi förstärkning i vårt gäng. Vi söker dig som är engagerad och har erfarenhet från markarbete.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där alla bjuds in att vara delaktiga och medskapande. Du behöver vara öppen för olika utmaningar och arbetssätt då arbetet kan skifta från vecka till vecka beroende på projekt. Vi jobbar hårt för att skapa fina resultat och är stolta över de resultat vi uppnår tillsammans.

Arbetet består av alla typer av mark- och anläggningsarbeten såsom schakt- och fyllningsarbeten, grundläggning för byggnader, rörläggning, ytskiktsarbeten, finplanerings och plattläggning och även plantering. Vi jobbar i team och våra mer erfarna medarbetare ser till att du kommer in i ditt arbete. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsmiljö som ger bra sammanhållning och ett roligt arbete!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är service- och lösningsinriktad och tycker om att skapa resultat i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller att du har utbildning inom mark och anläggning. Framför allt tycker du om att arbeta utomhus.

Tjänsterna gäller säsongsanställning och heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Preliminär start i maj.

Vi välkomnar gärna olika bakgrund och erfarenheter och vi jobbar för att få in mer kvinnor i branschen.

Vill du vara en del av en verksamhet som tycker om utmaningar och ser lösningar? Då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!

Behörigheter som är meriterande: Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3, ESA, EBR, Brandfarliga arbeten.
B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Malin Vikström, ledningsstöd, malin@ue.se eller 072-519 89 38
Patrik Åsberg, facklig representant, 070-305 35 74

Ansökan skickar du till info@umeaentreprenad.se senast 3 april 2023. Märk din ansökan med titel för tjänsten (MARK- OCH ANLÄGGNINGSARBETE)

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!