Vi söker…

Vi har en väldigt positiv utveckling med många nya projekt som ska startas upp och har anställt många många för säsongen 2022. Men vi söker fortfarande platschefer samt en entreprenadingenjör för att stärka upp vårt team.

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi också arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Vi erbjuder

Umeå Entreprenad har vuxit under alla år och trots vår storlek är vi fortfarande en platt organisation med korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete där vi jobbar mycket intensivt i perioder, men vi har också mycket kul tillsammans. På Umeå Entreprenad har vi en framåtanda och ett positivt synsätt och vi jobbar för att hålla kvar den fina sammanhållning och kamratskap som vi är kända för. Det har också skapat en bra arbetsmiljö som i sin tur bidrar till våra fina resultat.

Vill du vara en del av den fortsatta resan i ett team med trevliga kollegor och en verksamhet som tycker om utmaningar och ser lösningar, då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!

Skicka in din ansökan!
Umeå

Relationsbyggande platschef

Arbetet som platschef hos oss innebär ett helhetsansvar för olika mark- och anläggningsprojekt från projektering till slutbesiktning. I dina projekt har du ett övergripande ansvar för allt från planering till personal, kvalitet och ekonomi. Tillsammans med våra specialister på kalkyl, inköp och produktion driver du projekt med kvalitet och noggrannhet. Rollen som platschef innebär många kontakter med såväl kund som leverantörer och samarbetspartners.

I din roll ingår:

  • att bygga och upprätthålla en bra relation med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners
  • att upprätta produktionsplan, ansvara för projektets personal, ekonomi, projektdokumentation och handlingar
  • att leda och fördela arbetet och hålla medarbetarsamtal
  • ett arbetsmiljöansvar och ansvar för skyddsronder
  • ekonomiansvar för dina projekt

Viktigast av allt är att vara tydlig med målsättningar och förväntningar och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för arbetsglädje och kamratskap. Genom ditt ledarskap visar du att alla är viktiga och att det är tillsammans som vi blir starka och skapar framgång.

Vi söker dig som är driven och självständig och som kan vara både affärs- och relationsinriktad. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer och nya människor. Du är även uthållig då många projekt sträcker sig över lång tid och vägen fram till slutbesiktning kan vara brokig. Du tycker att en bra och säker arbetsmiljö är grunden till en trivsam arbetsplats och du kan stötta dina team och se till att vår värdegrund genomsyrar arbetsdagen.

Du har erfarenhet som platschef eller motsvarande inom branschen och vana av att driva små och stora mark- och anläggningsprojekt. Det är meriterande om du har utbildning i arbetsmiljö, entreprenadjuridik, BAS-U/BAS-P och andra utbildningar/behörigheter inom mark och anläggning. Du har B-körkort samt behärskar Officepaketet.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Malin Vikström, malin@ue.se eller 072-519 89 38.

Ansökan skickar du till info@umeaentreprenad.se. Märk din ansökan med PLATSCHEF.

Varmt välkommen med din ansökan!

Entreprenadingenjör

Vi utökar vår personalstyrka med en ny tjänst som du kan vara med och bygga upp. Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan relevant utbildning samt erfarenhet av att jobba inom mark- och anläggningsbranschen.

Arbetet som entreprenadingenjör hos oss innebär att du jobbar nära vår produktionschef och våra platschefer samt inköp och kalkyl för att säkerställa att våra projekt håller hög kvalitet från start till mål och flyter på smidigt under hela processen.

Du finns med från start kring anbud och jobbar tillsammans med kalkyl och inköp för att ta fram mängder, offerter och annat underlag från leverantörer. Du stöttar också platschefer och arbetsledare i det administrativa arbetet kring projekt genom delaktighet i projektering, arbetskalkyler, KMA-arbete, dokumentation och underhåll samt uppföljning av projekten. Du är ett ansikte utåt för Umeå Entreprenad och deltar även i byggmöten och ser till att projektet sköts affärsmässigt och strukturerat.

Det är meriterande om du har en bakgrund som arbetsledare eller platschef med erfarenhet av stora projekt inom mark och anläggning. Det är meriterande om du har kunskaper i Excel och övriga Officepaketet, Powerproject, Bluebeam, CAD, Entreprenadjuridik, AMA/MER. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi också arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Du har B-körkort.

Tillträde så snart som möjligt.

Vi erbjuder

Umeå Entreprenad har vuxit under alla år och trots vår storlek är vi fortfarande en platt organisation med korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete och vi har också mycket kul tillsammans. På Umeå Entreprenad har vi en framåtanda och ett positivt synsätt och är inte rädda för att ta i. Vi jobbar för att hålla kvar den fina sammanhållning och kamratskap som vi är kända för som också skapat en bra arbetsmiljö som i sin tur bidrar till våra fina resultat.

Vill du vara med och bygga upp den här tjänsten tillsammans med oss och vara del av vår fortsatta resa? Du kommer till ett team med trevliga kollegor och en verksamhet som tycker om utmaningar och ser lösningar. Välkommen att söka en tjänst hos oss!

Om Umeå Entreprenad

Umeå Entreprenad  startade 2004 och är idag en väletablerad och uppskattad aktör när det gäller mark- och anläggningsarbete. Vi har en väldigt positiv utveckling framöver och behöver därför stärka upp vårt team.

Vårt helhetsengagemang i både små och stora projekt skapar vinning för alla inblandade och i alla led i byggprocessen. Vår styrka är vår personal och vår förmåga att utföra uppdrag med affärsmässighet, arbetsglädje och yrkesstolthet i samarbete med våra underleverantörer och samarbetspartners.

I koncernen ingår även bolagen Umeå Entreprenad Maskin AB och Umeå Makadam AB och genom dessa och extra uppdrag under lågsäsong kan vi jämna ut verksamheten över året och få ett stabilt team året runt. Totalt har Umeå Entreprenad AB ett 60-tal anställda och omsatte 2021 ca 160 miljoner kronor.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Malin Vikström, malin@ue.se eller 072-519 89 38.

Ansökan skickar du till info@umeaentreprenad.se. Märk din ansökan med Entreprenadingenjör.

Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan!
Umeå