Lediga jobb just nu.

Vår verksamhet utvecklas ständigt och vi behöver därför stärka upp med drivna och flexibla medarbetare som vill bli en del av ett ödmjukt och professionellt team.

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi också arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Följ länken vid respektive tjänst. Är det en spontanansökan är du välkommen att skicka ditt CV till info@umeaentreprenad.se.

Platschef
Umeå

Arbetsledare

Ditt nya arbete som arbetsledare
Dina huvudsakliga ansvarsområden som arbetsledare hos oss innebär att ta hand om produktionen inom våra mark- och anläggningsprojekt samt att arbetsleda personalen under platschefs ansvar eller självständigt i egna mindre projekt. Tillsammans med kalkyl, inköp, platschef eller produktionschef driver du projekt med kunden i fokus. Tillträde snarast.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasieexamen eller motsvarande med några års erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har B-körkort samt behärskar Officepaketet. Du kan svenska i både tal och skrift. Arbetsmiljöutbildningar, entreprenadjuridik, BAS-U/BAS-P och andra kurser inom mark- och anläggning är meriterande.

Du är driven och både affärs- och relationsinriktad och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya miljöer och nya människor. Du är även uthållig, arbetsfokuserad och ansvarstagande och trivs med att ansvara för projekt från start till mål.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett öppet klimat och god sammanhållning där vårt goda rykte alltid är i fokus mot kunder, underentreprenörer och vår personal.

Din ansökan
Gällande tjänsten går det också bra att kontakta produktionschef Kent-Olov Jonsson, kenta@ue.se eller 090-143209.
Välkommen med din ansökan via info@umeaentreprenad.se. Ange ARBETSLEDARE som referens.

Arbetsledare
Umeå