Lediga tjänster

 

MARK-/ANLÄGGNINGSARBETARE

Inför våren behöver våra projekt förstärkning, därför söker vi nu ett antal engagerade och självständiga markarbetare för säsongsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Arbetet består av alla typer av mark- och anläggningsarbeten så som grundläggning, rörarbeten, finplanerings- och plattläggningsarbeten. Vi erbjuder en plats i ett positivt och sammansvetsat gäng bestående av kunniga medarbetare.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder. B-körkort är meriterande.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Lön enl avtal.

Tillträde snarast.

Gällande tjänsten går det bra att kontakta vår produktionschef Kent-Olov Jonsson, 090-143209 eller kenta@ue.se . Ansökan ska vara oss tillhanda senast 31 mars 2018. Ange MARK-/ANLÄGGNINGSARBETARE som referens.

Ansökan skickas till info@umeaentreprenad.se

 

MÄTTEKNIKER

Vi växer och måste stärka upp vår verksamhet med fler medarbetare och vi hoppas du är intresserad av vår tjänst som Mättekniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mättekniker kommer att vara mätning och utsättning i samband med våra mark- och anläggningsprojekt. Vi arbetar huvudsakligen med maskinstyrning i projekten.

Vi söker Dig som har erfarenhet av mätning och utsättning inom mark och anläggning. Du har även B-körkort och behärskar AutoCAD, SBG GEO samt Officepaketet. Du kan svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.

 

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Lön enligt ök.

Tillträde snarast.

Gällande tjänsten går det bra att kontakta vår produktionschef Kent-Olov Jonsson, 090-143209 eller kenta@ue.se . Ansökan ska vara oss tillhanda senast 28 februari 2018. Ange MÄTTEKNIKER som referens.

Ansökan skickas till info@umeaentreprenad.se

 

MÄTANSVARIG

Vi växer och måste stärka upp vår verksamhet med fler medarbetare och vi hoppas du är intresserad av vår tjänst som Mätansvarig.

Vi söker dig som vill ta det övergripande ansvaret för vår mätavdelning och har mättekniker till din hjälp. Vi arbetar huvudsakligen med maskinstyrning i våra mark- och anläggningsprojekt. Du kommer själv att vara med och arbeta operativt med både mätning och utsättning i de olika projekten.

Vi vill att du har gymnasieexamen eller motsvarande med erfarenhet av mätning och utsättning inom mark och anläggning.Du har även B-körkort och behärskar AutoCAD, SBG GEO samt Officepaketet. Du kan svenska i både tal och skrift.

Som person är du är en driven och arbetsfokuserad och anpassar dig snabbt till nya miljöer och nya människor. Du ska ha lätt för att samarbeta och bra social förmåga. Du är även ansvarstagande och lägger stor vikt vid kvalitet och slutförande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Lön enl ök

Tillträde snarast.

Gällande tjänsten går det bra att kontakta vår produktionschef Kent-Olov Jonsson, 090-143209 eller kenta@ue.se . Ansökan ska vara oss tillhanda senast 28 februari 2018. Ange MÄTANSVARIG som referens.

Ansökan skickas till info@umeaentreprenad.se

Umeå Entreprenad AB

Post- & besöksadress
Umeå Entreprenad AB
Kontaktvägen 12
901 33 Umeå 

Faktureringsadress
Umeå Entreprenad AB
Kund-Id WER7701 
FE107
105 69 Stockholm

Kontakta oss

Telefon
090-142780
Fax
090-142781
Epost 
info@umeaentreprenad.se

Personlig kontakt
Kontaktlista hittar ni här

Socialt

Dela vår sida snabbt och smidigt via sociala medier.