Nyheter

Vi söker MARKARBETARE

Vår verksamhet växer ständigt och vi vill därför stärka upp med fler drivna och flexibla medarbetare som vill bli en av oss.
Vi söker just nu markarbetare.

Markarbetare på anläggningssidan och gröna sidan

Vi söker dig som skall förstärka vårt team på Umeå Entreprenad. Du kommer främst att arbeta med utemiljöer i form av anläggning av nya områden och skötsel på våra befintliga projekt.

Vi erbjuder

en arbetsplats med ett öppet klimat och god sammanhållning där vårt goda rykte alltid är i fokus mot kunder, underentreprenörer och vår personal.

Vem söker vi?

Du har en utbildning inom den gröna näringen och/eller så har du utbildning inom mark- och anläggning med erfarenhet eller stort intresse av finplanering och grön kunskap. Vi söker även markarbetare för anläggningssidan. Naturligtvis kan du ha erfarenhet av branschen sedan tidigare arbete. Vi ser naturligtvis att du har körkortsbehörighet minimum B.
Vi arbetar brett och utför arbeten så som anläggning av gräsytor, planteringar, beskäring, skötsel av grönytor mm. På anläggningssidan innefattar arbetet stenläggning, VA, optogrävning och övriga förekommande markarbeten.
Du är en service- och lösningsinriktad person med god samarbetsförmåga då vi arbetar ofta i team. Öppen för olika utmaningar och arbetssätt
Tjänsten är en säsongsanställning heltid med start i maj.

Din ansökan

Gällande tjänsten går det också bra att kontakta produktionschef Kent-Olov Jonsson, kenta@ue.se eller 090-143209 alternativt trädgårdsmästare Frida Nygren 090-143212, frida.nygren@umeaentreprenad.se.

Välkommen med din ansökan senast 26 april 2021 via info@umeaentreprenad.se.
Ange MARKARBETE som referens.